Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi. Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan. · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); ١٢ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). Discover (and save!) your own pins on pinterest.
1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); Kisar dengan 2 cawan air. Discover (and save!) your own pins on pinterest. 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Cara penyediaan kuih ketayap : Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi. ٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam .
Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye?
Sedikit pewarna hijau ( jika perlu). Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. Kisar dengan 2 cawan air. ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. ١٢ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . ٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi. Cara penyediaan kuih ketayap : Discover (and save!) your own pins on pinterest. Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama).
· ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); Discover (and save!) your own pins on pinterest.
Sedikit pewarna hijau ( jika perlu). 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. Cara penyediaan kuih ketayap : ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. Discover (and save!) your own pins on pinterest. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). Kisar dengan 2 cawan air. Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , . Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan. · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi.
Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , .
Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , . Sedikit pewarna hijau ( jika perlu). Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan. 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . Discover (and save!) your own pins on pinterest. Cara penyediaan kuih ketayap : ٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi. ١٢ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ.
Sedikit pewarna hijau ( jika perlu). Discover (and save!) your own pins on pinterest. Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , . Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm.
· ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Discover (and save!) your own pins on pinterest. 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi.
٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ.
٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); Kisar dengan 2 cawan air. ١٢ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). Sedikit pewarna hijau ( jika perlu). Discover (and save!) your own pins on pinterest. Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi. Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . Cara penyediaan kuih ketayap :
Kuih Hijau Inti Kelapa - Lepat Tepung Pulut Inti Kelapa Parut Tambah Gula Merah Padu Rasanya Mingguan Wanita. Cara penyediaan kuih ketayap : ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan.
Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama) kuih hijau kelapa. Sedikit pewarna hijau ( jika perlu).
Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , . ٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama).
Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je);
Cara penyediaan kuih ketayap : Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? Discover (and save!) your own pins on pinterest. Sedikit pewarna hijau ( jika perlu).
Kalau kita perhatikan banyak kuih tradisional berwarna hijau, kenapa ye? 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm. ٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ. Discover (and save!) your own pins on pinterest. Telur, garam, pewarna hijau dan minyak masak (untuk kuih kekalkan lembut lebih lama). ٩ جمادى الآخرة ١٤٤٢ هـ.
Discover (and save!) your own pins on pinterest. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . · ½ biji kelapa ambik yg putih je · ½ cawan gula merah (ikut manis yang kita suka) · 1 helai daun pandan simpulkan · secubit garam . 1 biji kelapa parut (ambil yang putih je); 150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm.
Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , .
Kebanyakkan kuih tradisional menggunakan daun pandan sebagai perasa , .
Kita perlu sediakan inti kelapa dulu, dari kelapa parut segar dan.
٨ ذو القعدة ١٤٤٢ هـ.
Untuk nak masak inti kelapa, boleh masak gula melaka dan air dulu bagi.
150 gm kelapa lembut(saya pakai kelapa kering je) 1/2 cawan santan pekat dlm.